Δεν ξέρετε από που να αρχίσετε;Επικοινωνήστε μαζί μας στο 2410 620670

ΑΠΟΤΕΦΡΩΣΗ

apotefrosi

ΑΠΟΤΕΦΡΩΣΗ – Χασιώτης Γραφείο Τελετών Λάρισα

Οργάνωση Αποτέφρωσης – Καύσης νεκρού

Το Γραφείο Τελετών Χασιώτη, διαθέτει μεγάλη εμπειρία στον τομέα αυτό. Αναλαμβάνουμε με ασφάλεια και επαγγελματισμό την αποτέφρωση νεκρών, την οποία και μπορούμε να ολοκληρώσουμε εντός 24 ωρών από την ανάθεσή της.

tefrodochos-apotefrosis

Σύμφωνα με Προεδρικό Διάταγμα της 15ης Μαρτίου του 2006, η χώρα μας ακολούθησε τη νομοθεσία των άλλων χωρών-μέλη της Ε.Ε. σχετικά με την αποτέφρωση των νεκρών, ώστε να είναι δυνατή πλέον η καύση, για τους ημεδαπούς και αλλοδαπούς πολίτες της Ελλάδας και οι οποίοι δεν υπόκεινται στο έθιμο της ταφής, λόγω των θρησκευτικών τους παραδόσεων.

Στα άρθρα 1 και 2 του προεδρικού διατάγματος αναφέρεται ότι «επιτρέπεται η αποτέφρωση νεκρών, ημεδαπών ή αλλοδαπών, των οποίων οι θρησκευτικές πεποιθήσεις επέτρεπαν τη μετά θάνατον αποτέφρωση.

Προϋπόθεση για την αποτέφρωση είναι η προηγούμενη ρητή, χωρίς όρο ή αίρεση, δήλωση του θανόντος για τη σχετική επιθυμία του ή αντίστοιχη δήλωση συγγενών του, εξ αίματος ή εξ αγχιστείας, έως και τετάρτου βαθμού».

Η επιλογή της μετά θανάτου αποτέφρωσης, προσφέρεται ακόμα και για όσους συμπολίτες μας την επιθυμούν εναλλακτικά της ταφής.

Προσφορά Απευθείας Αποτέφρωσης

Η καύση πραγματοποιείται στο κρεματόριο της Σόφιας στη Βουλγαρία, όπου διατίθεται η απαραίτητη υποδομή (κλίβανος αποτέφρωσης) και καθώς αποτελεί την πιο συμφέρουσα επιλογή ως προς την απόσταση και την τιμή. Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα να συνοδεύσει τη σορό ένα άτομο της οικογένειας (οδική μεταφορά με νεκροφόρα) χωρίς άλλη οικονομική επιβάρυνση, εκτός των προσωπικών του εξόδων. Σε περίπτωση που επιθυμούν να παρευρεθούν επιπλέον άτομα της οικογενείας, μπορείτε να ακολουθήσετε οδικώς με τα αυτοκίνητά σας ή να μεταβείτε με πούλμαν ή και αεροπορικώς στη Σόφια, για να παρακολουθήσετε την αποτέφρωση. Η διάρκεια της καύσης είναι περί τις 1,5 με 2 ώρες.

Σόφια Κρεματόριο Κλίβανος

Στην τιμή της προσφοράς μας για την αποτέφρωση στη Βουλγαρία παρέχουμε την υπηρεσία πλήρως, μέχρι την παράδοση της τεφροδόχου στην οικογένεια. Επιπλέον θα λάβετε απόδειξη για την παροχή της υπηρεσίας, ώστε κατατίθοντάς τη μαζί με τα υπόλοιπα δικαιολογητικά, να εισπράξετε τα έξοδα κηδείας που προβλέπει το ασφαλιστικό ταμείο του θανόντος/σης.

*** Είναι πολύ σημαντικό ότι το γραφείο μας, πραγματοποιεί τη μεταφορά της σορού μόνο με νεκροφόρα και όχι με φορτηγό, προσδίδοντας έτσι το σεβασμό και την αξιοπρέπεια που αρμόζει στον άνθρωπό σας. Επιπλέον αυτού, η μεταφορά της σορού με φορτηγό απαγορεύεται και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα αδυναμίας εξόδου από τη χώρα, στα Ελληνικά σύνορα.

*** Στην οικονομική μας προσφορά, δεν συμπεριλαμβάνεται τέλεση εξόδιου ακολουθίας, η οποία μπορεί να γίνει εφόσον το επιθυμείτε. Το κόστος της θρησκευτικής τελετής υπολογίζεται κατόπιν συνεννόησης.

Να αναφέρουμε ενδεικτικά ακόμη, ότι μπορούμε να αναλάβουμε την αποτέφρωση και με συνεργαζόμενα κρεματόρια της Γερμανίας. Το κόστος προσδιορίζεται ανά περίπτωση.

Σόφια Κρεματόριο

Αποτέφρωση των οστών

Εκτός της αποτέφρωσης σορού, δύναται να γίνει και αποτέφρωση σε οστά, η οποία πραγματοποιείται ομοίως στη Σόφια της Βουλγαρίας. Η τιμή για την αποτέφρωση των οστών διαμορφώνεται κατόπιν συνεννόησης.

Είμαστε στη διάθεσή σας για περισσότερες πληροφορίες.

Επικοινωνήστε μαζί μας πατώντας εδώ
ή καλώντας στο 2410 620670 – 693 727 1971
ή ελάτε στο κατάστημά μας Καρδίτσης 33 στη Λάρισα