Δεν ξέρετε από που να αρχίσετε;Επικοινωνήστε μαζί μας στο 2410 620670

Τα Νέα & Οι Προσφορές Μας

Ο κ. Σπύρος Χασιώτης επισκέφθηκε το πρώτο ιδιωτικό αποτεφρωτήριο στην Ελλάδα

Posted in: Ανακοινώσεις
Ο κ. Σπύρος Χασιώτης επισκέφθηκε το πρώτο ιδιωτικό αποτεφρωτήριο στην Ελλάδα

Γεγονός αποτελεί το πρώτο ιδιωτικό αποτεφρωτήριο στην Ελλάδα, που θα ξεκινήσει να λειτουργεί από μέσα Οκτωβρίου και βρίσκεται στη Ριτσώνα Χαλκίδας.

Ο κ. Σπύρος Χασιώτης, εκπρόσωποι του Δ.Σ. της Ένωσης στο Νομό Λάρισας, μαζί με μέλη της Διοίκησης της Ένωσης απ’ όλη την Ελλάδα, βρέθηκαν στους χώρους και στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Αποτέφρωσης Νεκρών την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου και συναντήθηκαν με το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του αποτεφρωτηρίου Αντώνη Αλακιώτη, με τον οποίον συζήτησαν για τον τρόπο λειτουργίας του Κέντρου Αποτέφρωσης.

Ο κ. Σπύρος Χασιώτης και το ΔΣ της Λάρισας στο πρώτο αποτεφρωτήριο στην Ελλάδα

Περιηγήθηκαν στους χώρους και ενημερώθηκαν για τα στάδια και τη διαδικασία από την ανάληψη της σορού μέχρι την ολοκλήρωσή της και παράδοση της τεφροδόχου στους οικείους του θανόντος, καθώς και τη διαδικασία της αποτέφρωσης των οστών των νεκρών από τις εκταφές, καθώς και για τις υπηρεσίες διαχείρισης της τέφρας.

Ο κ. Χασιώτης , δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για ένα χρόνιο αίτημα των λειτουργών κηδειών για αποτεφρωτήριο στην Ελλάδα, που έγινε πραγματικότητα. Αναφέρθηκε στην απλοποίηση διαδικασιών, αλλά και στο γεγονός ότι πλέον οι συγγενείς των νεκρών, δε θα ταλαιπωρούνται και δε θα είναι αναγκασμένοι να ταξιδέψουν στη Βουλγαρία.

Πηγή: larissanet.gr