Δεν ξέρετε από που να αρχίσετε;Επικοινωνήστε μαζί μας στο 2410 620670

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

xasiotis funeral car

Λίγα λόγια για το Γραφείο Τελετών Χασιώτης

 Το Γραφείο Τελετών ΧΑΣΙΩΤΗΣ ξεκίνησε να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο χώρο των επικήδειων τελετών εδώ και αρκετά χρόνια, αποτελώντας ένα από τα παλαιότερα γραφεία κηδειών στη Θεσσαλία, με έδρα την ΚΑΡΔΙΤΣΗΣ 33, στο κέντρο της Λάρισας.
Γραφείο Τελετών ΧΑΣΙΩΤΗΣ | Spyros XasiotisΑπό τότε που ξεκινήσαμε, έως και σήμερα αναλαμβάνουμε με τον ίδιο σεβασμό και συνέπεια την οργάνωση κηδειών, την τέλεση μνημοσύνων, την αποτέφρωση-καύση σορών, τη μεταφορά νεκρών και τέλεση κηδειών σε όλη την Λάρισα, τη Θεσσαλία και την Ελλάδα, όπως και τον επαναπατρισμό σορών από και προς το εξωτερικό.

Είμαστε μία οικογενειακή επιχείρηση, που έχει τύχει της εμπιστοσύνης πολυάριθμων οικογενειών στα χρόνια λειτουργίας της. Στην μακρόχρονη αυτή πορεία, ο Σπύρος Χασιώτης έχει επιτελέσει το έργο αυτό με τον πρέποντα σεβασμό και εκτίμηση στις ανάγκες της εκάστοτε οικογένειας, κάνοντας το Γραφείο Τελετών Χασιώτη την σίγουρη επιλογή για να αναλάβει το πένθος σας, για τον αγαπημένο σας άνθρωπο.

Τα κύρια χαρακτηριστικά-αξίες που μας εδραίωσαν στο χώρο για να βρισκόμαστε πλέον στη δεύτερη γενιά ενασχόλησής μας, είναι το αληθινό ενδιαφέρον με το οποίο σας εξυπηρετούμε στη δύσκολη αυτή στιγμή, ο σεβασμός για τις επιθυμίες σας και η συνέπεια στην ποιότητα των υπηρεσιών μας, στοιχεία που μας βοηθούν να οργανώσουμε μία αξιοπρεπή και προσεγμένη τελετή για τον άνθρωπο σας, στεκόμενοι πάντα διακριτικά δίπλα σας.

Σας ευχαριστούμε θερμά για την εμπιστοσύνη και τη στήριξη που μας παρέχετε στο κοινωνικό έργο που επιτελούμε όλα αυτά τα χρόνια. Χάρη σε αυτήν συνεχίζουμε να είμαστε κοντά σας, με την επιθυμία να σας διευκολύνουμε να αντιμετωπίσετε αυτήν την τόσο δύσκολη στιγμή.

Γραφείο Τελετών ΧΑΣΙΩΤΗΣΕλάτε στο Γραφείο Τελετών μας στη Λάρισα όπου θα μας βρείτε, να βοηθήσουμε στην δύσκολη στιγμή σας. Λειτουργούμε  24 ώρες το εικοσιτετράωρο.